Köpa barnpall



</script>

Shoppingtips för dig som vill köpa barnpall
En barnpall är en utmärkt möbel att ha hemma när man har barn. Barnpallar kan nämligen användas både för att stå på, när barnet inte riktigt når upp till saker och ting, och till att sitta på, när en extra sittplats behövs. I regel är dessutom barnpallar mycket små, så trots att de är mycket behändiga, behöver de inte ta särskilt mycket plats där hemma.

Om du också är på jakt efter en barnpall, kommer här några bra tips på inköpsställen där du kan hitta detta:
-Bonde of Sweden, som ger dig möjligheten att själv designa din egen barnpall. Det mest personliga alternativet, för dig som gillar att vara ensam om saker.
-Erikas Trädesign, som säljer väldigt fina handmålade barnpallar i olika utföranden. Också ett bra val för dig som är ute efter det där lilla extra!
-Mamma Shop, där du bland annat hittar barnpallar gjorda av helt naturliga växtfiber, som således är mindre allergiframkallande och även mer miljövänliga än andra barnpallar.
-Annas Babyshop, som säljer barnpallar med väldigt läckra och ovanliga motiv. Också kul för dig som gillar mer udda varianter och kul design.
-Biltema, som främst säljer olika barnpallar gjorda i hårdplast, men de har även några andra varianter. Billigt och bra, och finns lite överallt i landet!

IKEA, som som bekant börjat satsa allt mer på barnmöbelsmarknaden har förstås också flera varianter av barnpallar samt även vanliga pallar som kan användas av barn om man vill det. Också billigt och bra, och IKEA har dessutom flera modeller i obehandlat trä, vilket gör dem väldigt lätta att måla om på egen hand, så att man kan få en pall i exakt den färg man vill.
Många av pallarna ingår dessutom i olika möbelserier, så genom att shoppa hos IKEA kan du även få tag på en hel serie som matchar varann.
Om du inte vill åka till ett IKEA varuhus i onödan, ta en titt på deras hemsida innan du ger dig iväg. Där finns nämligen bilder på hela deras sortiment utlagda.
Mio, som är en annan möbelvaruhuskedja som insett potentialen med barnmöbelsmarknaden och därmed har diverse barnmöbel, inklusive barnpallar, i sitt sortiment. Finns också på flera håll i landet. Även Mio har bilder på sina varor på sin hemsida.
Lekvira, som säljer det mesta du behöver till ditt barn, inklusive barnmöbler och barnpallar, samt leksaker och annat. En bra helhetslösning för dig som behöver shoppa annat också!
Handgjorda Saker, som så klart säljer helt handgjorda pallar, främst i trä och med handmålade motiv.
Nätbutiken Barnpallen, som enbart säljer barnpallar, som tillverkas speciellt efter dina instruktioner och önskemål.
Slöjd Detaljer, som säljer klassiska träpallar för barn.
Givetvis kan du utöver dessa butiker även leta rätt på flera butiker som säljer pallar till barn, via olika sökmotorer på internet. Innan du shoppar hos någon av butikerna bör du dock kontrollera att:
Butiken har ett bra rykte (läs recensioner och andras erfarenheter)
Att pallen har kvalitets- och säkerhetstestats
Att fraktavgifterna är rimliga (de varierar nämligen mellan olika butiker)