Docksäng</script>

Hitta en perfekt docksäng till ditt barn – Shoppingguide

De flesta små flickor, och även en del små killar, gillar att leka med dockor, och för att göra det, behöver man givetvis olika docktillbehör. Några av de vanligaste docktillbehören som små flickor brukar uppskatta är bland annat:
En dockvagn
En docksäng
Olika dockkläder
och så vidare.

I denna artikel ska vi dock koncentrera oss på docksängar. Många tycker nämligen att de kan vara svåra att hitta, så här kommer några tips på var du kan hitta en snygg docksäng till bra priser:

– Nätbutiken Lekmer har flera olika docksängar i sitt sortiment. Denna nätbutik blev dessutom vald till Året e-handlare år 2010, så de håller verkligen mycket hög kvalitet på sina leveranser men även sin kundservice. Frakten ligger dessutom alltid på 49 kronor, oavsett hur mycket du handlar!

– Nätbutiken Lekvira, som har just olika docktillbehör som specialitet. Här hittar du inte bara en docksäng, utan även dockvagnar och annat som hör till, om du vill köpa flera docktillbehör samtidigt. De har även en rad olika bäddset till docksängarna i sitt sortiment!

– Ikea, fast man kanske inte skulle tro att de har docktillbehör, men det har de faktiskt! Bland annat finns det i dagens Ikea sortiment en mycket söt docksäng. Klicka dig in på Ikeas hemsida eller besök ditt närmsta Ikea varuhus för att ta en titt.

– Nätleksaksbutiken Toyland, som även har de flesta andra leksaker som barn gillar just nu. Bra på det trendriktiga samt det som är inne just nu!

– Nätbutiken Trä Otto, som säljer något så ovanligt som docksängar i helt obehandlat trä. Bra för dig som själv vill måla och i övrigt behandla sängen för att göra den mer personlig!

– Nätbutiken House of Hedda, som säljer väldigt vackra och stilrena prylar, bland annat en mycket fin, vit docksäng. Har även andra docktillbehör om du vill köpa något annat samtidigt.

– Nätbutiken Blå Elefant som säljer väldigt högkvalitativa leksaker. Det givna valet för dig som vill ha något lite lyxigare och mer hållbart!

– Givetvis säljer även de flesta vanliga leksaksbutiker utanför nätet docksängar. De har dock inte alla samma sortiment, så kan du, koncentrera dig framför allt på att leta efter dem i lite mer välsorterade leksaksbutiker, alternativt butiker som har ett stort urval av dockor (då dessa butiker då ofta även säljer diverse tillbehör till dem), och andra docktillbehör. Om du inte känner för att ge dig iväg till massvis av leksaksbutiker utan att veta om de har docksängar eller inte, kan du även ringa till butikerna innan du ger dig iväg, för att fråga.

– Det går även att köpa docksängar begagnat, men utbudet är tyvärr inte särskilt stort. Eftersom docksängar, förutom de mest exklusiva av dem förstås, inte är så dyra, bryr sig de flesta inte om att sälja dem vidare efter att deras barn växt ifrån dem. Men ibland kan man faktiskt hitta begagnade docksängar via olika annonsmarknader, och t.ex. via Tradera. Så letar du efter något väldigt ovanligt eller vill komma billigare undan, är detta absolut värt ett försök!