Barnsäng med förvaring</script>

Shoppingguide för dig som letar efter en barnsäng med förvaring
Att köpa en barnsäng i sig kan vara ganska svårt, men om man dessutom bestämt sig för att man vill skaffa en barnsäng enligt den senaste trenden, dvs. en barnsäng med förvaring, är det ännu svårare. Alla sängbutiker och babybutiker har nämligen inte fått in denna smarta uppfinning än, men det finns faktiskt gott om möjligheter att hitta en barnsäng med förvaring, och dessa tänkte vi kort redovisa för här:
– Cilek barnmöbler, som är barnmöbler som tillverkas i Turkiet. Cilek har en fysisk butik i Kista galleria, men säljer även en del av sina varor via nätet. De försöker även skapa roliga möbler, som rent designmässigt uppskattas av barn. Alla möbler har dessutom en garanti på 5 år och är gjorda av pressad laminat.
– IKEA har också flera barnsängar med tillhörande förvaring i sitt sortiment, så en tripp till IKEA är absolut värt ett försök, för att se om du kanske hittar det du söker hos dem.
– Jysk är ett annat bra budgetalternativ, då de också säljer barnsängar, och vissa av dem har även tillhörande förvaring. Dock är deras förvaringslösningar inte särskilt stora, så Jysk passar bäst för den som endast vill ha lite förvaring under sängen.
– Även möbelkedjan Asko möbler har en del barnsängar med förvaring, och är därför också värda ett besök, om du har en Asko butik nära dig.
– Det samma gäller möbelkedjan Mio, som också har en hel del barnmöbler, en del av dem med inbyggd förvaring.
– Även postorderfirman (och numera nätbutiken) Ellos har en del möbler i sitt sortiment, fast man kanske inte kan tro det. Även här finns barnsäng med förvaring till salu.

Barnsäng med förvaring

Du kan även försöka leta efter nätbutiker som säljer barnsängar via sökmotorer på nätet. En del av dem har smarta förvaringslösningar också, dock inte alla.
Givetvis kan man även hitta begagnade barnsängar som har förvaring. Vissa letar efter detta på loppisar och i secondhandbutiker (t.ex. Myrorna) men även när det gäller detta är det faktiskt bäst att ta Internet till hjälp. På Internet finns det nämligen väldigt många annonsmarknader där vem som helst kan sätta ut sina gamla saker och möbler till salu. Många av dessa annonsmarknader är dessutom indelade geografiskt så att man har möjlighet att leta endast i sitt eget område om man inte vill resa så lång för att hämta sakerna.
På dessa annonsmarknader finns det med jämna mellanrum barnsängar, inklusive sådana med förvaring, till salu. Här kan man göra riktiga fynd om man har lite tur!
Kända och populära annonsmarknader är bland annat:
Blocket
Prylbanken
Alla Annonser
och
ABC Annons.

Den händige kan givetvis även försöka bygga en barnsäng med förvaring själv. Flera byggprogram och bygg- och snickerisajter har provat sig på detta, så det finns gott om gratis instruktioner att hämta för detta på nätet för den som är intresserad av detta. Man kan även försöka köpa en färdig säng, och sedan bygga till endast förvaringsdelen på egen hand. Detta kräver dock att man är betydligt mer praktiskt lagd och påhittig själv.